Hvad er SAFEonNET®?

SAFEonNET® er din forsikring
mod digitale krænkelser og chikane

– samt shitstorms og dårlig omtale på nettet

Vi tilbyder vores kunder akut hjælp fra SafeonNets kriseberedskabsteam, der er Danmarks førende specialister inden for håndtering af digitale kriser/krænkelser.

VIRKSOMHEDEN

Med SAFEonNET® kan du sikre din virksomheds navn og omdømme på nettet. Du kan ligeledes sikre variationer af din virksomheds navn, tilknyttede produktbrands og de til virksomheden associerede nøglepersoner imod dårlig omtale online, så det ikke får konsekvenser for hverken virksomhedens omdømme eller økonomi.

Din forsikring mod dårlig omtale online
Formålet med SAFEonNET er at hjælpe virksomheder med at bevare deres gode omdømme på nettet, at forhindre nedgang i omsætning samt at bevare arbejdspladser. Shitstorms og dårlig omtale på nettet har store finansielle konsekvenser for en virksomhed og kan skade dennes omdømme på lang sigt.

SAFEonNET har ikke i sinde at begrave al dårlig omtale, men derimod skabe balance i det uretfærdige billede der ofte skabes i den digitale verden ved at beskytte velfungerende virksomheder og arbejdspladser.

Læs mere om SAFEonNETs ydelser til virksomheder her.

PERSONALET

Med SAFEonNET kan du som privatperson sikre dig selv og din familie mod krænkelser online, så du kan få hjælp til at håndtere alle former for digitale krænkelser – herunder chikane, trusler, afpresning/sexafpresning, deling af billeder uden samtykke, deling af fortrolige og/eller falske oplysninger, hævnporno, nøgenbilleder, misbrug af identitet og oprettelse af falske profiler i dit eller et familiemedlems navn.

Sikringsaftalen tilbydes pt kun som en gruppeforsikring igennem din arbejdsplads.

Din forsikring mod digitale krænkelser
Ved manglende eller ukorrekt håndtering af digitale krænkelser er konsekvenserne for ofrene alvorlige og omfattende:

Familiekrise

Stress, angst og depression

Sygemelding

Meget høje advokatomkostninger

Uoverkommelige processer (mange giver op)

Selvskade og selvmord

SAFEonNETs formål er at hjælpe privatpersoner i oftest uoverskuelige situationer ved at bistå med professionel rådgivning og håndtering.

Læs mere om SAFEonNETs ydelser til personalet her.

Formålet med SAFEonNET® er at hjælpe virksomheder med at bevare deres gode omdømme på nettet og give privatpersoner retten til et privatliv - også online! - William Atak, CEO

Er du interesseret i at høre mere?