SAFEonNET® kan også hjælpe, når skaden er sket

Har din virksomhed allerede fået dårlig omtale på nettet, og ønsker du at få kontrol over og bearbejdet den dårlige omtale? Lad os hjælpe dig.

SAFE ON NET A/S er del af online marketingsbureauet ATAK A/S, der er Danmarks førende eksperter inden for Online Reputation Management. SAFEonNET® har derfor mange års erfaring med at hjælpe både store og små danske og udenlandske virksomheder med deres online omdømme, hvorfor vi selvfølgelig også kan hjælpe din virksomhed med at få bearbejdet den dårlig omtale.

Størst ekspertise inden for Online Reputation Management

Med SAFEonNET®s ekspertise og mangeårige erfaring inden for Online Reputation Management er vi vant til at arbejde med et stort spekter af kunder og sager. Lige som SAFEonNET® kan sikre din virksomhed fremadrettet mod dårlig omtale, kan vi også hjælpe dig med at rette op på allerede eksisterende dårlig omtale om din virksomhed på nettet.

SAFEonNET® kan hjælpe med Online Reputation Management i langt de fleste tilfælde, men forholder sig dog retten til at sige nej til en sag, hvis SAFEonNET® vurderer, at sagen er af en sådan karakter , at SAFEonNET® ikke kan stå inde for den.

Få rettet op på din virksomheds omdømme

Har din virksomhed pletter på sit online omdømme, kan SAFEonNET® hjælpe med at få rettet op på det. Alle medarbejdere hos SAFEonNET® er underlagt tavshedspligt, hvorfor alle sager og oplysninger behandles fortroligt.

Kontakt SAFEonNET® og lad os finde en løsning, der passer dig.

SAFE ON NET A/S
Strandvejen 8
2100 København Ø

Telefon: +45 33 11 8000
Mail: info@safeonnet.dk

Er du interesseret i at høre mere?