Hvorfor SAFEonNET?

Det har konsekvenser for en virksomhed at have dårlig omtale liggende på nettet! Størstedelen af dem, der støder på det, vil stole på dét, der er skrevet. Derudover vil dårlig omtale af din virksomhed have stor betydning for folks videre beslutningsproces. En undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov* viser:

78 % af alle danskere stoler på online omtale og anmeldelser af virksomheder – hvad enten det er godt eller skidt.

39 % af alle danskere søger altid eller ofte efter omtale af en virksomhed online, inden de beslutter sig.

Ud af dem ville 70 % fravælge at handle hos eller indgå et samarbejde med denne virksomhed, hvis de stødte på dårlig omtale. Det resulterer i, at virksomheden mister 27 % potentielle nye ordrer og aftaler, hvis den har dårlig omtale liggende på nettet.

78%

Et godt omdømme har aldrig været vigtigere

Med de muligheder internettet i dag giver os for at søge og finde information om en virksomhed, har det aldrig været vigtigere at have styr på sit online omdømme. Du har kun én chance for at give et godt førstehåndsindtryk til potentielle/eksisterende kunder, personale og samarbejdspartnere.

Formålet med SAFEonNET® er at hjælpe virksomheder med at bevare og værne om deres gode omdømme på nettet. Og det betaler sig at have et godt omdømme – det modsatte kan nemlig have konsekvenser for din virksomheds økonomi og ansatte.

70%

Shitstorms og dårlig omtale kan koste arbejdspladser

Dårlig omtale af en virksomhed kan i værste tilfælde forringe en virksomheds omdømme og økonomi i en sådan grad, at det kan resultere i både fyringer og lukninger. Dårlig omtale kan både være velfortjent og ufortjent. Ofte opstår dårlig omtale dog på baggrund af misforståelser, og inden nogen form for mægling mellem virksomhed og kunde har fundet sted.

”Findes den perfekte virksomhed, hvor ingen fejl begås? Hvis det skulle kunne lade sig gøre, ville den være opbygget af komplet fejlfrie mennesker. Men da ingen mennesker er fejlfrie, må svaret til spørgsmålet være et klart nej” William Atak, CEO SAFEonNET®.

Hos SAFEonNET® mener vi, at de fleste fortjener en chance til, hvorfor vi også sikrer virksomheder, der får velfortjent dårlig omtale online, hvis fejlen vurderes som værende enkeltstående. Vi glemmer dog ikke den part, der har fået den dårlige oplevelse. Derfor forsøger vi altid at bygge bro imellem virksomheden, og den part der står bag den dårlige omtale.

Hvorfor SAFEonNET® frem for almindelig online reputation management?

Finder du dårlig omtale af din virksomhed online, kan det være både tidskrævende og meget omkostningsfuldt at få udbedret skaderne med et almindeligt Online Reputation Management forløb, der ofte kan komme op og koste omkring 100.000 kr. og derover.

Ved at sikre din virksomhed med SAFEonNET® er du garanteret en både langt billigere og mere omfattende sikring af din virksomheds omdømme på nettet. SAFEonNET® kan både forebygge fremtidige shitstorms og dårlig omtale af virksomheder, samt gribe ind så snart den dårlige omtale forekommer. Med andre ord vil du med SAFEonNET® spare både tid og penge, da det er billigere at forebygge end at slukke brande.

Læs mere om SAFEonNET® ydelser her.

*Tallene kommer fra en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet YouGov i samarbejde med SAFEonNET®. Der er i alt gennemført 1032 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år i perioden 17. – 18. december 2014.

Er du interesseret i at høre mere?