Om SAFE ON NET A/S

Vi er Danmarks førende specialister i håndtering og fjernelse af digitale krænkelser og uønsket indhold på internettet. I mere end 15 år har vi arbejdet med at skabe synlighed på internettet – og ligeledes ’usynlighed’.

Håndtering og fjernelse af uønsket indhold på internettet er en bekostelig og meget specialiseret ydelse, der ud over at hjælpe med håndtering også dækker over juridisk bistand.

Vi er ofte dem, de største virksomheder benytter, når skaden er sket – og i takt med sociale mediers ukontrollable vækst bliver behovet for vores speciale større og større

Derfor har vi besluttet at udbrede vores service og give virksomheder mulighed for at holde hånden over virksomheders omdømme og deres medarbejdere, hvis uheldet måtte ramme.

”Virksomhederne oplever konsekvenserne, når det rammer - menneskeligt som økonomisk. Enten internt gennem sygemelding, stress og angst hos den udsatte medarbejder eller eksternt i form af manglende ordretilgang.”

SAFE ON NET A/S er en del af ATAK A/S, der er et digitalt kommunikations- og marketingbureau.

SAFE ON NET er som brand et registreret varemærke, og produktet bliver i vores materiale skrevet sammensat og præsenteret som SAFEonNET®.

Bank: Spar Nord
Aktuar: Deloitte Danmark
Revisor: Baker Tilly
Advokat: Ark Law

Samarbejdspartnere
Er du interesseret i at høre mere?