Om SAFE ON NET A/S

SAFE ON NET A/S er en del af ATAK A/S, der er et online marketingbureau i København. ATAK A/S har eksisteret siden 1997 og er certificeret Google Partner. ATAK A/S specialiserer sig i online markedsføring – herunder søgemaskineoptimering, søgemaskineannoncering, Online Reputation Management, sociale medier og webløsninger for større og mindre danske og udenlandske virksomheder.

Førende eksperter inden for Online Reputation Management

ATAK A/S er Danmarks førende eksperter inden for Online Reputation Management og er blandt andet kendt fra medierne som journalisternes foretrukne eksperter.

Hos ATAK A/S værner vi lige så meget om vores eget omdømme, som vi værner om vores kunders. Som et af Danmarks førende og mest erfarne bureauer inden for området – og som dansk erhvervslivs foretrukne Online Reputation Management-partner – er det derfor selvsagt, at ATAK A/S med sin ekspertise står bag et verdensomspændende produkt som SAFEonNET®.

SAFE ON NET A/S

SAFE ON NET er som brand et registreret varemærke, og produktet bliver i vores materiale skrevet sammensat og præsenteret som SAFEonNET®.

Bank: Nordea Bank Danmark
Aktuar: Deloitte Danmark
Revisor: Gundsø Revision
Advokat: Advokatfirmaet Erritzøe

Er du interesseret i at høre mere?